Työntekijätutkimus

Autamme henkilöstöänne sitoutumaan ja palvelemaan asiakkaita paremmin

 – Mistä yrityskulttuuri on rakennettu?

Miksi sitoutunut henkilöstö ja yhtenäinen yrityskulttuuri ovat tärkeitä yrityksen menestyksessä?

Henkilöstön toiminta on avainasemassa siinä, minkälainen asiakkaiden kokemus yrityksestänne on. Sitoutunut henkilöstö työskentelee saumattomasti yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi ja välittää myönteistä mielikuvaa yrityksestä. Tämä näkyy yrityksenne kasvuna, haluttuna kehityksenä ja hyvinvoivana organisaationa. Sitoutunut henkilöstö tekee yrityksenne imagosta ja työnantajakuvasta haluttavan, ja auttaa parhaiden työntekijöiden rekrytoinnissa.

EPSI Rating tutkii toimialanne ja vertaa yrityksenne tai organisaationne henkilöstötyytyväisyyttä kilpailijoihinne. Tulosten perusteella selvitetään, mihin osa-alueisiin yrityksenne kannattaa panostaa parantaakseenne henkilöstötyytyväisyyttä. Tutkimuksen tuottamaa tietoa voi hyödyntää liiketoimintastategian ja toiminnan kehittämisessä henkilöstönäkökulmasta.

Henkilöstötyytyväisyystukimuksen avulla

  • Voitte hyödyntää tuloksia strategisten päätösten tukena.
  • Saatte sitoutuneiden ja motivoituneiden työntekijöiden kanssa määritellyt kehitysalueet.
  • Saatte lisäksi vertailut kansallisiin tutkimuksiin, myös ammattikunnittain tai alueittain tarkasteltuna.

Miten henkilöstötyytyväisyystutkimus toteutetaan käytännössä?

Tutkimus toteutetaan tavallisimmin web-kyselynä. Käytetty malli on kytketty asiakastyytyväisyyden mittaamisen malliin. Tulokset kertovat konkreettisesti kehittämisen alueista koskien henkilöstön sitoutuneisuutta ja motivaatiota – juurikin niitä kriittisiä alueita, jotka asiakas kohtaa asioidessaan kanssanne. Tulokset käsitellään tyypillisesti yhteisissä workshopeissa.

Henkilöstötyytyväisyystutkimuksen osalta eteneminen

Ota yhteyttä, niin keskustellaan, miten voimme auttaa teitä priorisoimaan sisäistä toimintaanne ja menestymään nopeasti muuttuvassa maailmassa.

Osaava ja kansainvälinen ammattilaisjoukkomme ymmärtää sekä liiketoimintaa, asiakasta että työntekijöitä ja niiden yhteyttä kilpailukykyyn sekä tulokseen. Akateemisesti koulutetut tilasto- ja kansantaloustieteilijämme sekä henkilöstöasiantuntijamme varmistavat, että käytössäsi on luotettava, tuore ja kattava toimialatieto.

Haluatko apua tutkimuksen tekoon?

Täytä sähköpostiosoitteesi niin otamme sinuun yhteyttä!