NÄKEMYKSIÄ JA NEUVONTAA tyytyväisemmille asiakkaille

  Korkea asiakastyytyväisyys ja -uskollisuus ovat aina seurausta järjestelmällisestä, pitkäaikaisesta ja kestävästä työstä. EPSI Ratingin kattavat asiakaskyselyt rakentuvat tutkimuspohjaisiin menetelmiin ja tarjoavat näkemyksiä organisaatioille, jotka haluavat aktiivisesti työskennellä tyytyväisempien asiakkaiden puolesta.

  KEHITTÄMISEN PERUSTA

  Asiakastutkimuksemme ovat tunnettujen tutkijoiden, tilasto- ja käyttäytymistieteilijöiden 30 vuoden työn sekä satojen eri toimialatutkimusten tulos. Mitä nyt toimitamme, on kenties markkinoiden kattavin asiakastutkimus, joka sisältää kaiken mitä tarvitsette tyytyväisempien asiakkaiden saamiseksi ja parannusmahdollisuuksien löytämiseksi omassa organisaatiossanne. Vertailukelpoiset indeksit, tiettyjen asiakkaiden taustavoimatekijät ja suositusaste (NPS) ovat esimerkkejä asioista, joihin pääsette tutustumaan tutkimuksen avulla.

  Tie parempiin asiakaskokemuksiin

  Asiakaskyselyjen avulla teemme näkyväksi sen, mikä tekee asiakkaistasi onnellisia ja uskollisia. Jokaisen yrityksen tulisi hyötyä asiakkaan kokemuksesta ja saada käsitys siitä, miten asiakkaat toimivat kuluttajina. Sillä mikä tekee asiakkaista tyytyväisiä tai mahdollisesti vähemmän tyytyväisiä, on hyvä lähtökohta tulevassa liiketoiminnan strategisessa työssä. Tämän perusteella annamme teille neuvoja konkreettisista toimenpiteistä, jotka vahvistavat asiakaskokemusta.

  Asiakastutkimus tarjoaa teille

  • Puolueettoman asiakastyytyväisyysindeksin (NKI) ja suositusasteen (NPS).
  • Taustavoimatekijät, vahvuudet ja parannettavat alueet.
  • Vertailutiedot: toimialat ja maat.
  • Integroinnin asiakkaiden ja työntekijöiden tyytyväisyyttä koskeviin tutkimuksiin.
  • Syventävän tutkimuksen strategisten neuvojen kanssa liittyen asiakaslähtöisyyteen, laadun kehittämiseen ja muutostyöhön.

  Kolme tai neljä vaihetta näkökulmien lisäämiseksi

  Kyselyn perustana toimii tilastollisesti todistettu EPSI Rating-malli. Yhdessä EPSI Ratingin projektipäällikön kanssa voitte täydentää kysymystenasettelua ja tavoittaa muita asiaankuuluvia alueita asiakastyössäsi.

  Haluatteko tietää lisää?

  Olettehan yhteydessä
  Maajohtaja Heidi Laitinen
  +358 50 406 8796,
  heidi.laitinen@epsi-finland.org

  Mittaamme aina NPS-arvonne

  Net Promoter Score, NPS, on monille yrityksille tapa mitata asiakasuskollisuutta. Asiakaskyselyissämme kysymys suositteluhalukkuudesta on aina sisällytetty, koska mielestämme tämä on tärkeä parametri sille, miten yritykset säilyttävät asiakkaansa.

  • Suosittelijat (osuus, joka vastaa 9-10) ovat erittäin tyytyväisiä asiakkaita, jotka puhuvat aktiivisesti hyviä asioita toimittajistaan.
  • Neutraalit (vastaukset 7–8) ovat tyytyväisiä asiakkaita, joiden perustarpeet täytetään, heidän odotuksiaan ei kuitenkaan ole ylitetty.
  • Arvostelijat (vastaus 0-6) ovat tyytymättömiä asiakkaita, jotka voivat jopa puhua kielteisesti toimittajastaan.

  OLETTEHAN YHTEYDESSÄ, MIKÄLI HALUATTE LISÄTIETOJA.

  Lähetä viesti, niin olemme pian yhteydessä.

  Lähettämällä lomakkeen suostun siihen, että henkilötietoni tallennetaan ja käsitellään.

  Tämän tarkoituksena on rekisteröidä tietoja, jotka puolestaan ovat perusta sille, että voimme täyttää sitoumuksemme ja tarjota hyvää palvelua. Lue lisää TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖSTÄMME.