Sitoutuneet työntekijät tarkoittavat tyytyväisempiä asiakkaita

  Mikä ohjaa työntekijöiden tyytyväisyyttä ja sitoutumista? Onko teillä johtajuutta vastata yhteiskunnassa tapahtuviin muutoksiin? Näkevätkö työntekijät panoksensa merkityksen organisaatiossa? Onko teillä tasapainoinen työympäristö ja työntekijöiden tarvitsema tuki? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saatte vastauksia työntekijätutkimuksen kautta.

  Työntekijänne ovat organisaationne tärkeimpiä lähettiläitä

  Liiketoimintaa arvioivat päivittäin sekä nykyiset että potentiaaliset työntekijät. Työntekijät, jotka päättävät haluavatko pysyä organisaatiossa ja minkä vuoksi, jakavat kokemuksensa ja mielikuvansa organisaatiosta. Jotta yritykset voivat osallistua näihin kokemuksiin ja pystyvät toimimaan niiden pohjalta, on tehtävä työntekijätutkimuksia. Autamme teitä mittaamaan työntekijöiden kokemuksen kaikesta liittyen organisaatioon, johtamiseen ja näkemykseen tavaramerkistä.

  Mikä ohjaa työntekijöidenne sitoutumista?

  Tutkimukset osoittavat selvästi, että sitoutuneet työntekijät saavat aikaan enemmän tyytyväisiä asiakkaita. Emme kuitenkaan näe, että tyytyväisillä asiakkailla olisi sama vaikutus työntekijöiden sitoutumiseen, mikä vahvistaa käsitystä siitä, että yritysten on ensisijaisesti keskityttävä työntekijöihinsä asiakaskokemuksen vahvistamiseksi.

  Kun EPSI Rating kehitti työntekijätutkimuksen, lähdimme yhteyksistä, jotka ovat olemassa työntekijän organisaatiokokemuksen ja asiakastyytyväisyyden välillä. Tavoitteena oli kehittää malli, joka vahvistaa organisaatioita olemaan kannattavia ja asiakaslähtöisiä sitoutuneiden työntekijöiden avulla. Meillä on tieteellisesti kehitetty malli, joka osoittaa, mitkä tekijät ovat tärkeimpiä työntekijöiden tyytyväisyyden ja sitoutumisen lisäämiseksi, mitkä johtajuudessa on asetettava etusijalle ja miten teidän on organisaationa työskenneltävä tavoitteidenne ja strategioidenne saavuttamiseksi.

  Työntekijätutkimus tarjoaa teille

  • Tyytyväinen työntekijä -indeksin, joka perustuu tieteellisesti kehitettyyn malliin.
  • Näkemyksiä siitä, mikä ohjaa työntekijöiden tyytyväisyyttä ja sitoutumista organisaatiossanne.
  • Johtajuusprofiilit, jotka tarjoavat teille perustan johtamisen kehittämiselle.
  • Kansalliset vertailut ja erittelyt eri toimialoilla ja alueilla.
  • Integroinnin asiakastyytyväisyysmittauksiin.
  • Strategista neuvontaa sisäisen kehitystyön parannustoimenpiteistä.

  Neljä yksinkertaista vaihetta tyytyväisempien työntekijöiden saavuttamiseksi

  Tutkimus aloitetaan määrittelemällä tutkimuksen laajuus sisäisesti. Ehdotamme sopivia aiheita ja teillä on mahdollisuus täydentää tutkimusta lisäalueilla tai omilla kysymyksillä. Tässä ensimmäisessä vaiheessa suoritetaan myös vastaajien otantavalinnan hallinta.

  Haluatteko tietää enemmän?

  Olettehan yhteydessä
  Maajohtaja Heidi Laitinen
  +358 50 406 8796,
  heidi.laitinen@epsi-finland.org

  Mitkä ovat yhteydet työntekijöiden ja asiakastyytyväisyyden välillä?

  Keskity oikeisiin asioihin sekä asiakkaan että työntekijän näkökulmasta! Kokonaisanalyysimme avulla saatte tietää, mitkä työntekijäkysymykset ovat vahvimmin yhteydessä asiakastyytyväisyyteen. Saatte strategisen perustan, jonka avulla voitte valita, mihin asioihin keskitytte sisäisesti.

  Voimme auttaa teitä suorittamaan uusia kyselyjä tai analysoimaan jo kerättyjä työntekijöiden ja asiakkaiden tietoja.

  OLETTEHAN YHTEYDESSÄ, MIKÄLI HALUATTE LISÄTIETOJA.

  Lähetä viesti, niin olemme pian yhteydessä.

  Lähettämällä lomakkeen suostun siihen, että henkilötietoni tallennetaan ja käsitellään. Tämän tarkoituksena on rekisteröidä tietoja, jotka puolestaan ovat perusta sille, että voimme täyttää sitoumuksemme ja tarjota hyvää palvelua. Lue lisää TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖSTÄMME.