Toimiala­tutkimukset

EPSI Rating auttaa asiakkaitaan parantamaan asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyttä tutkitun toimialatiedon avulla. Tyytyväiset asiakkaat ja sitoutunut henkilöstö vaikuttavat yrityksen kannattavuuteen.

Haluamme olla asiakkaidemme ykkösvalinta asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyden tutkimuksessa ja mittaamisessa. EPSI Rating on asiakastutkimuksen johtava riippumaton yhtiö Pohjoismaissa. Toimimme Pohjoismaiden ja Baltian lisäksi Keski-Euroopassa ja Isossa-Britanniassa. Olemme osaavia ja kokeneita asiantuntijoita, joilla on kokemusta asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyden tutkimisesta vuodesta 1999.

EPSI Rating Group tekee vuosittain noin 300 000 haastattelua. Kuntien ja eri toimialojen, kuten terveydenhoidon, energian, pankki- ja vakuutusalan sekä telealan tutkimustulokset julkistetaan säännöllisesti, ja tiedot ovat vapaasti käytettävissä. Niiden avulla sekä henkilöasiakkaat että yritykset voivat vertailla eri toimijoita ja esimerkiksi sitä, minkä kuntien asukkaat tai yritysten asiakkaat ovat tyytyväisimpiä ja miksi.

Tulokset?

Tulosten avulla voi vertailla asiakastyytyväisyystietoa sekä eri maiden että toimialojen välillä, unohtamatta toimialojen yritysten välistä vertailua. Mielestämme näiden tietojen hyödyntäminen yrityksen toiminnan kehittämisessä on ensiarvoisen tärkeää.

Uusia toimialoja mukaan?

Se on täysin mahdollista! Jos haluat, että yrityksenne ja toimialanne ovat jatkossa mukana tutkimuksissamme, ota yhteyttä EPSI Rating Suomen toimitusjohtaja Heidi Laitiseen joko puhelimitse numeroon +358 50 4068 796 tai sähköpostitse osoitteeseen heidi.laitinen@epsi-finland.org

Haluatko apua tutkimuksen tekoon?

Täytä sähköpostiosoitteesi niin otamme sinuun yhteyttä!