Analyysit ja neuvonta

  Voimme seurata taustavoimamuutoksia, luoda segmentointeja, nähdä trendejä ja viitteitä tulevaisuuden tapahtumista. Käyttämällä varsinaisen tietokantamme tietoja tai toimittamianne tietoja, voimme luoda perustan strategisille ja operatiivisille päätöksille. Voimme toimia myös neuvonantajina siinä, miten teidän tulisi sisäisesti työskennellä priorisoiduissa kysymyksissä ja prosesseissa.

  Hyödynnä kaikkia käytettävissä olevia tietoja EPSI Ratingistä

  Me EPSI Ratingillä olemme työskennelleet tietojenkäsittelyn ja korkean tason analyysin kanssa 30 vuotta luodaksemme asiakasnäkemyksiä sekä toimialoille yleensä että yksittäisille organisaatioille. Tämä on tapahtunut eri muodoissa, pääasiassa vuosittaisten toimialatutkimusten kautta, mutta myös syvällisempien analyysien ja muiden konsultointipalveluiden avulla. Tämä tarkoittaa, että nyt meillä on yli 4 miljoonaa dataa asiakas- ja työntekijäkokemuksista. Tämä kattaa sekä yksityisen että julkisen sektorin ja antaa meille mahdollisuuden tarjota aikasarjoja useille toimialoille. Mutta tämä on vain osa siitä, mitä kaikkea voimme tehdä analyysien parissa. Oman datamme lisäksi voimme tarjota apua työskennelläksemme teidän datanne sekä muiden ulkoisten tietojenne kanssa.

  spurdomarket url

  Darknet on suojattu Internet-segmentti, jonka sisältöä ei indeksoida mikään hakukone, eikä tavalliset selaimet näytä niitä. Se käyttää kehittyneitä salausalgoritmeja tietojen siirtämiseen, ja liikenne ohjataan moniin satunnaisiin palvelimiin spurdomarket

  hajallaan ympäri maailmaa. Kaikki tämä antaa käyttäjille mahdollisuuden pysyä täysin tuntemattomana Suomessa sivustolla.

  Alla näette joitain tarjoamiamme analyysipalveluita. Ota yhteyttä, niin voimme keskustella näistä tai muista analyyseistä, joissa voimme olla avuksi.

  Tekstianalyysi

  Nykyään tietoja kuvataan paljon laajemmin kuin vain numeroina, palkkeina ja kaavioina. Sekä avoimissa kyselyvastauksissa, sosiaalisessa mediassa että muissa lähteissä esiintyvät tekstimassat ovat tärkeä osa analyysia. EPSI Ratingillä on edistyneitä työkaluja tekstin analysointiin sekä visualisoinnin että korrelaatioanalyysien avulla.

  Segmentointi

  Yritykset panostavat nykyään paljon saavuttaakseen eri asiakasryhmät parhaalla mahdollisella tavalla. EPSI Ratingillä on hyväksi havaittu metodologia asiakasryhmien segmentointiin, jossa asiakkaat samoilla taustavoimatekijöillä ryhmitellään ja profiloidaan tai mitoitetaan tunnetuilla erityispiirteillä. Tämä antaa tietoa siitä, mitkä tekijät luovat asiakasuskollisuutta ja kuinka nämä tekijät vaihtelevat asiakasryhmien välillä.

  Tietojen analysointi

  Tarvitsetteko toisen lausunnon ennen päätöksen täytäntöönpanoa? Voimme käsitellä eri alkuperää olevaa dataa ja antaa niiden perusteella konkreettisia neuvoja, mihin tulevaisuudessa tulisi keskittyä tai varmistaa jo tekemänne analyysit ennen tärkeitä strategisia päätöksiä.

  Kokonaisanalyysi

  Nykypäivän kestävien organisaatioiden on keskityttävä kaikkeen taloudellisista tunnusluvuista, työntekijöiden sitoutumisesta, asiakasuskollisuudesta kestävän kehityksen raportteihin. ”Kaikki on tärkeää – mutta ei priorisoitua” voi tulla jokapäiväiseksi, ja siksi on kriittisempää kuin koskaan ymmärtää, miten nämä elementit liittyvät toisiinsa. Voimme osoittaa selkeät yhteydet eri mittareiden välillä ja siten osoittaa, mihin tulisi keskittyä. EPSI Ratingin analyysin avulla saatte sekä kartan että kompassin, joilla viedä yritystä eteenpäin.

  Seminaarit ja työpajat

  Haluatteko järjestää työpajan ulkopuolisen ammattilaisen kanssa? Vai tarvitsetteko inspiraatiota aamiaiskokoukseen asiakkaiden kanssa? Voimme tarjota tietoa, sitoutumista ja asiaankuuluvia näkemyksiä sekä sisäisiin että ulkoisiin kokouksiinne. Voimme työskennellä johto- ja työryhmienne sekä asiantuntijoidenne kanssa, kun teidän on otettava askel eteenpäin työssänne asiakaskokemuksen, työntekijöiden sitoutumisen tai tavaramerkin rakentamisen puitteissa.

  Haluatteko tietää lisää?

  Olettehan yhteydessä
  Maajohtaja Heidi Laitinen
  +358 50 406 8796,
  heidi.laitinen@epsi-finland.org

  EPSI Ratingin pitkä kokemus

  4000000

  asiakasdataa liittyen asiakaskokemukseen

  50

  tutkittua toimialaa perustamisvuodesta 1989 lähtien

  200000

  työntekijädataa liittyen työntekijäkokemukseen

  20

  eri toimialaa, jotka toteuttivat työntekijätutkimuksia

  Olettehan yhteydessä, mikäli haluatte lisätietoja.

  Lähetä viesti, niin olemme pian yhteydessä.

  Lähettämällä lomakkeen suostun siihen, että henkilötietoni tallennetaan ja käsitellään. Tämän tarkoituksena on rekisteröidä tietoja, jotka puolestaan ovat perusta sille, että voimme täyttää sitoumuksemme ja tarjota hyvää palvelua. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme.