• Korottakaa ääntänne osallistumalla haastatteluun.

Onko teihin oltu yhteydessä?

Me EPSI Rating:ssa tuomme mielipiteenne esiin ja annamme palautetta yrityksille ja organisaatioille mielipiteistänne. Siksi haluamme kannustaa teitä osallistumaan asiakaskyselyihimme. Vastauksenne ovat luonnollisesti suojattuja ja luottamuksellisia, ja ne edistävät suhdettanne yrityksen tai organisaation välillä.

Olemmeko olleet teihin yhteydessä?

Me EPSI Rating:ssa tuomme mielipiteenne esiin ja annamme palautetta yrityksille ja organisaatioille mielipiteistänne, joista teillä on kokemusta. Tällä tavoin heidän on helpompi ymmärtää, mitkä alueet ovat teille tärkeitä. Siksi haluamme kannustaa teitä osallistumaan asiakaskyselyihimme. Vastauksenne ovat luonnollisesti suojattuja ja luottamuksellisia, ja ne edistävät suhdettanne yrityksen tai organisaation välillä.

Ymmärrämme, että kyselymme voivat herättää kysymyksiä ja haluamme tietenkin vastata niihin. Olemme listanneet joitain yleisiä kysymyksiä, mutta voitte myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Mikä on EPSI Rating?

– Nimemme on EPSI Rating ja olemme riippumaton markkinatutkimusyritys, joka on tutkinut asiakastyytyväisyyttä eri toimialoilla yli 30 vuoden ajan.

Onko EPSI Rating:lla puhelinmyyjiä?

– Ei, EPSI Rating ei työskentele puhelinmyynnin parissa, vaan olemme markkinatutkimusyritys.

Esitättekö kysymyksiä liittyen henkilökohtaisiin tietoihin?

– Ei, emme koskaan kysy sosiaaliturvatunnuksia, tilinumeroita tai vastaavia.

Tallentaako EPSI Rating yhteystietoni?

– Ei, kaikki näytteet poistetaan kolmen kuukauden kuluessa tiedonkeruun päättymisestä.

Voiko kukaan tietää vastaukseni?

– Ei, kaikki haastattelut ovat nimettömiä ja niitä käytetään vain tilastollisiin analyyseihin. Yksittäisiä tuloksia ei julkaista eikä seurata.