• Meillä on vaatimatonta, kehittävää, hauskaa ja samalla tehokasta ja asiakaslähtöistä.

Työskentele kanssamme

Me menemme töihin sillä tunteella, että annamme jotain mielekästä yhteiskunnalle. Se, että autamme parantamaan asiakkaidemme työtä asiakkaiden, työntekijöiden ja tuotemerkkien puitteissa, on meidän tärkein liikkeellepaneva voima.

Myötävaikuta johonkin mielekkääseen

Me menemme töihin sillä tunteella, että annamme jotain mielekästä yhteiskunnalle. Se, että autamme parantamaan asiakkaidemme työtä asiakkaiden, työntekijöiden ja tuotemerkkien puitteissa, on meidän tärkein liikkeellepaneva voimamme.

EPSI Rating on osa EPSI Rating Group:a, jolla on yrityksiä Suomessa, Ruotsissa Norjassa ja Tanskassa. Me teemme tiivistä yhteistyötä kollegoiden kanssa muissa Pohjoismaissa. Vaalimme akateemista perintöämme ja teemme jatkuvaa akateemista tutkimusta yhteistyössä Chalmersin, Tukholman kauppakorkeakoulun, Karolinska Institutetin ja omistajan SIQ – Institutet för Kvalitetsutveckling:n kanssa.

YLPEÄ HISTORIA

Vuodesta 1989 lähtien EPSI Rating on tutkinut tyytyväisten asiakkaiden, työntekijöiden ja yrityksen kannattavuuden suhdetta. Olemme seuranneet monia kehityspolkuja sekä vakiintuneiden toimijoiden, että uusien aloittelijoiden kanssa. Olemme kolmenkymmenen vuoden ajan myötävaikuttaneet yritysten ja organisaatioiden kilpailukykyyn käyttämällä asiakkaiden ja työntekijöiden ääntä laadun mittarina.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Meillä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja, mutta jos olette kiinnostununeita työskentelemään kanssamme, lähetä avoin hakemus osoitteeseen info@epsi-finland.org

Haluatteko tietää enemmän?

Olettehan yhteydessä
Maajohtaja Heidi Laitinen
+358 50 406 8796,
heidi.laitinen@epsi-finland.org