• Avain

Yleiset ehdot, tietosuoja- ja yksityisyydensuojakäytännöt

Me EPSI Rating:ssä suojelemme asiakkaidemme yksityisyyttä. Täältä voitte lukea yleiset ehdot, tietosuoja- ja yksityisyydensuojakäytännöt.

  • Yleiset ehdot

    Näitä säännöksiä sovelletaan asiakastutkimuksiin ja muihin palveluihin, joita EPSI Rating tarjoaa asiakasyrityksille, ellei kirjallisesti ole toisin sovittu. Lue lisää oheisesta PDF-tiedostosta.

  • Tietosuojakäytäntö

    Tätä käytäntöä sovelletaan kaikkiin EPSI Rating Group:n yhtiöihin, joiden paikallistoimistot ovat vastuussa markkinoistaan. Välitämme yksityisyydestänne. Voitte pystyä tuntemaan olonne turvalliseksi, kun uskotte meille henkilökohtaisia tietojanne. Sen vuoksi olemme luoneet kyseisen käytännön. Se perustuu voimassa olevaan tietosuojalainsäädäntöön ja selventää, miten pyrimme turvaamaan oikeutenne ja yksityisyytenne. Lue lisää oheisesta PDF-tiedostosta.

  • Yksityisyydensuojakäytäntö

    Tätä käytäntöä sovelletaan kaikkiin EPSI Rating Group:n yhtiöihin, joiden paikallistoimistot ovat vastuussa markkinoistaan. Välitämme yksityisyydestänne. Voitte pystyä tuntemaan olonne turvalliseksi, kun uskotte meille henkilökohtaisia tietojanne. Sen vuoksi olemme luoneet kyseisen käytännön. Lue lisää täältä.

Haluatteko tietää enemmän?

Olettehan yhteydessä
Maajohtaja Heidi Laitinen
+358 50 406 8796,
heidi.laitinen@epsi-finland.org